Piros bögre, pöttyös bögre, reklámbögre!

Szponzorált tartalom

Minőségi reklámajándékok

A kreatív marketingfogások jól bevált módszere a reklámtermékek készítése, ajándékozása. Ha feltesszük Önnek a kérdést, hogy milyen reklámajándékot fogadna el szívesen, akkor minden bizonnyal a gyors felsorolásban szerepelne a reklámbögre ötlete is.

Napjainkban ugyanis bögréből fogyasztjuk a kávét, a teát, a tejet, de még az instant levest is. Egy reklámbögre bármilyen vállalat kedves ajándéka lehet az ügyfelek, vásárlók felé, de ezen túlmenően divatossá vált a mobil kávésbögre és a termosz használata is.

A téli ünnepek előtt, népszerűek az olyan csomagok is, amelyek vásárlásra sarkallják az embereket, például két csomag őrölt kávé vagy filteres tea mellé, ingyen jár egy logóval ellátott elegáns bögre. A reklámbögre cuki meglepetés a gyerkőcöknek is, főleg ha színesek, mintásak, pöttyösek.

Ki ne szeretné ilyen bögréből kortyolgatni a hideg reggeleken a forró csokit vagy a kakaót? A márkák, cégek reklámozásához tehát egy ilyen kellék nagyon is jó megoldás, ennek okán a reklámbögre napjainkban is egyike a legnépszerűbb reklámtermékeknek.