Panyolai pálinka különleges csomagolásban

Szponzorált tartalom

Panyolai pálinka

Ha a hungarikumok között keresgélünk, akkor óhatatlanul eszünkbe jutnak az italok, akár fogyasztjuk, akár nem. A Panyolai pálinka méltán nevezhető nemzeti büszkeségünknek, hiszen igazán kiválót tudott felmutatni, ezen a meglehetősen magas hazai nívót képviselő vonalon. Azt gondolhatnánk, hogy már nem lehet különleges, egyedi fajtákkal előrukkolni, azonban a Panyolai megcáfolta ezt.

A Panyolai főzde ugyanis egészen egyedi és karakteres fűszerezést, valamint íz-világot biztosít minden terméknek, ráadásul olyan köntösbe bújtatva, hogy akár dísztárgyakként is megállják a helyüket. A Panyolai pálinka különleges és esztétikus díszdobozokban, valamint üvegekben vásárolható meg a diszkontital.hu webáruházból, így ez az itóka nemcsak az ízlelőbimbóknak csodálatos, de a szemnek is gyönyörű.

Itt szőlő, birs, aranykörte, bodza, szatmári szilva, fekete ribizli, feketecseresznye és egyéb alapokból készült Panyolai pálinka fajtákból lehet válogatni. Az ajándéknak is pazar termékekkel feltétlenül meg kell ismerkednie mindenkinek!