Most pedig megismerkedünk a Valvoline olajokkal.

Szponzorált tartalom

valvoline olajok

valvoline olajok

Mielőtt bármelyik olvasó megrémülne a Valvoline olajok kifejezéstől, megnyugtatok mindenkit, hogy ez egy márka. Tehát olyan olajokról van szó, amelyek Valvoline márkájúak. Azokat az érdekességeket, amiket most le fogok írni, nem saját kútfőből alkottam, hanem az olajwebshop.hu oldal volt a segítségemre.

Nem olyan rég bukkantam rá erre az oldalra és nagyon megszerettem. Azóta már több ismerősömnek is ajánlottam, akik szintén pozitív véleménnyel voltak róla. Az autómhoz kerestem néhány dolgot, közöttük olajat is. Tudtam mit keresek pontosan, de amint rátaláltam az oldalra, akkor jöttem rá, hogy sokkal több olaj típus van, mint amiről én valaha is tudtam.

Megismertem magukat a Valvoline termékeket. Először is a Max Life motorolaj családot, s annak számos előnyét, majd a Syn Power motorolajokat, szintén előnyeiket, majd a VR1 Racing nevű motorolaj családot, amelyet kifejezetten a nagyobb teljesítményű motorokhoz készítettek. Olvastam még a Dura Blend motorolajokról is. Ezek mind személygépkocsik motorjainak olajai voltak, de bele tudtam pillantani a motorkerékpár olajok, a hajtóműolajok, és a motorcsónak olajok típusaiba is, hiszen a Valvoline olajok nem csak személyautó olajok lehetnek.

Miután mindennek utána tudtam olvasni, ki is választottam a számomra legmegfelelőbbet és meg is rendeltem. A rendelést pedig személyesen fogom átvenni Kelenföldön az offline boltban, hogy ott nézelődhessek még.

Ha valakit érdekelnek a részletek, akkor még rengeteg információt találhat az olajwebshop.hu oldalon, nemcsak a Valvoline olajokról, hanem sok más témákról is, mint például az adalékok, a szűrők, a gyertyák, vagy pedig az ápolás és a karbantartás. Továbbá, mivel egy webshopról beszélünk nem csak informálódni, hanem vásárolni is lehet az oldalról.