Miért jobb a vezeték nélküli töltő?

Szponzorált tartalom

Elegáns megoldás

Vezeték nélküli egeret és billentyűzetet, játékkonzol kontrollert már évek óta használnak az emberek. Viszont csak most kezd elterjedni a vezeték nélküli töltő. Ez a technológia elegáns és kényelmes, azonban a használata kompromisszumokkal jár.

Aki gyorsan szeretné tölteni a telefonját, annak nem ezt kell választania, hanem a hagyományos kábeles gyorstöltő adaptert. Viszont ebben az esetben biztosan nem fog elhasználódni az eszköz töltőcsatlakozója a ki-be húzgálás során. A kábelek is tönkremennek egy idő után, ami szintén elég kellemetlen szokott lenni, kiváltképp az iPhone-ok esetében, hiszen egy eredeti iPhone töltőkábel nem olcsó mulatság.

Azonban a vezeték nélküli töltő nem használódik el ilyen könnyen és egyszerűen csak rá kell helyezni a telefont az egységre, ami már el is kezd szép lassan megtelni energiával. A vezeték nélküli töltő adapter szintén beszerezhető a régebbi modellekhez, viszont általában ez csak akkor használható, hogyha a töltőcsatlakozó a telefon alján vagy felső részén helyezkedik el.