Megfelelő beltéri ajtó amit keres?

Szponzorált tartalom

beltéri ajtó

Annak is, aki a nulláról épít fel egy lakást, és annak is, aki inkább felújít egy már megépített ingatlant, szüksége van ajtókra. Hiszen újonnan mindenképpen kelleni fog belőlük jó pár darab és jellemzően akkor is elkél belőlük néhány, amikor egy csomó minden kicserélésre kerül egy adott ingatlan kapcsán. Amennyiben Önnek megfelelő fa beltéri ajtó Zenit Design megjelenésben és minőségben kell, úgy gondoljon a Zenit Home-ra mint potenciálisan szóba jöhető forrásra!

A Zenit három szinten kínálja lakberendezési elemeit az érdeklődők számára

A Zenit Home-ról tudni kell, hogy három szinten üzemelő lakberendezési áruházként igen széles választékkal rendelkezik – legalább olyan szélessel, mint sok nagyáruház. Nem véletlen hát, hogy beltéri ajtók esetében is komoly kínálattal számolhat az, akinek ilyen típusú nyílászáróra van szüksége. Aki maga nem igazodna el a kínálatban, aki egymaga nem tudja kiválasztani magának a legmegfelelőbb darabo(ka)t, annak a Zenitnél tapasztalt szakemberek segédkeznek ebben.

Beltéri ajtóhoz akár megfelelő kilincset is vásárolhat

Az igényre szabott beltéri ajtók lehetnek lamináltak (úgynevezett CPL), festettek, furnérozott felülettel ellátottak, netán üveglappal kiegészítettek is. Nemcsak anyag, de kialakítás terén is bőven van mozgástér, hiszen a Zenit esetében a beltéri ajtó nyílhat hagyományos módon, síkba záródóan, tokba, lehet tolóajtó vagy éppen falban futó kivitelű is. A vásárlón és az ingatlanon múlik, értelemszerűen, hogy melyik variáció mellett érdemes letenni a voksot.

Van-e lehetőség egyedi igények megvalósítására?

Igen, szerencsére mindez nem okoz gondot a Zenit Home-nál! Kérhető gravírozás, fémcsík, különféle üvegezés stb. A Zenit bemutatótermében, a választást megkönnyítendő, számos színminta áll rendelkezésre, melyek a személyes egyeztetés során mind megtekinthetőek persze.

Hol található meg a Zenit Home?

Frekventált helyen, Budapest ötödik kerületében, Lipótvárosban, a Báthory utca 6. szám alatt. Mindenképp javasolt előbb online informálódni, hiszen az áruház weboldalán megannyi információ megtalálható – többek között a beltéri ajtókkal kapcsolatosan is! A személyes szemrevétel feltétlen javasolt tud lenni akkor, ha az ember ajtót szeretne választani magának, hiszen a színeket, a formákat a képernyőn keresztül nem mindig lehet megfelelően megítélni, így pedig nem mindig lehet jól dönteni, ha online vásárol valaki.