Ha hajóbérlés, akkor balatonpro.hu!

Szponzorált tartalom

Balaton PRO

Balaton PRO

Tavaly egy igazán nagy nyaralást szerveztünk, mert hát nem volt valami kellemes az év eleje, de hát azt hiszem, hogy mindenki tudja, hogy miről beszélek. Ebben a tekintetben, mindannyian egy cipőben jártunk, nagyon keresztbe tett az életünknek a vírushelyzet. De igyekeztünk megfogni a pozitív oldalát a dolgoknak – igaz, ez esetben nagyon nem volt könnyű. Végig próbáltunk arra gondolni, hogy mennyire durván jó lesz, ha újra „szabadok” leszünk. És ennek megfelelően igyekeztünk is terveket szőni a nyárra.

Na most, a mi tervünk az volt a barátokkal, hogy elmegyünk egy jó nagyot vitorlázni a Balcsira. Szerencsére Daninak van is jogsija, igazából ez adta az ihletet. Persze, hajója nincs, úgyhogy kellett keresnünk egy céget, akitől bérelhettünk. Kriszta ajánlott is egyet: https://balatonpro.hu/hajoberles-balaton/. A munkahelyi csapatépítőjüket is a Balaton PRO szervezte, úgy van már velük tapasztalata, azért is ajánlotta őket.

Alapvetően rendezvényekkel foglalkoznak, de mivel van saját vitorlás flottájuk, így hajóbérlésre is van lehetőség. A kibérelhető vitorlások 7 és 12 fő befogadására képesek, úgyhogy egy baráti társaságnak simán elegendő lehet egy hajó is. Ami viszont nekünk nagyon tetszett, az az, hogy a kikötőjük Siófokon van. Már el is képzeltük, ahogyan egy jó kis vitorlázás után lepattanunk a hajóról és mehetünk is bulizni.

Amikor pedig rájöttünk, hogy aludni is lehet a hajókon, na ott már nem volt megállás, tudtuk, hogy ez kell nekünk. A fő szempont pedig az volt, hogy ezzel megspórolhatjuk a szálláskeresést. Amúgy is, ha az ember nyaralni megy, a szálláshely csak azért kell, hogy legyen hol tárolni a cuccokat, és hogy legyen hol aludni. Erre pedig egy vitorlás tökéletesen megfelelő. Ráadásul, a Balaton PRO egyes vitorlásain tévé is van, természetesen wc is, sőt, még zuhanyozni is van mód, amin mondjuk én nagyon-nagyon meglepődtem.

Kerestünk árakat is az oldalon, amit meg is találtunk végül a hajóflotta menüpont alatt. Itt az összes bérelhető vitorlásról lehet nézni képeket is, és minden adatot meg lehet nézni róluk. Na, és itt leltünk rá az árakra is, amik nagyon pontosan meg vannak határozva. Tehát hónapra le vannak bontva a bérlési díjak, de például az sem mindegy nyilván, hogy hétköznapra vagy hétvégére szeretnénk igénybe venni. A kaució összegét sem titkolják. Nyilván ez szükséges, tekintve, hogy egy vitorlás elég sok pénzbe kerül (de szerintem a kaució ehhez képest eltörpül).

Egyébként végül teljesen korrekt ár jött ki, nem is agyaltunk rajta egyáltalán, mivel többen vagyunk, így jól el is oszlottak a költségek. Úgyhogy tavaly egy szuper jó nyaralásban volt részünk a Balaton PRO-nak hála. Olyan nagyon elégedettek voltunk, hogy idén is fel fogjuk keresni őket, és az oldalukat, de idén már többen megyünk, úgyhogy nem csak egy vitorlásra lesz majd szükségünk, hanem minimum kettőre.