Fontos a bejárati ajtó méretre szabása?

Szponzorált tartalom

Bejárati ajtó méretre

A lakás felújítása kezdetben csupa móka és álmodozás, majd jönnek a fizetendő számlák, a nehéz döntések és végül az ember ott próbál meg spórolni, ahol csak tud. A nyílászárók területe is tipikusan ilyen, de jó hír, hogy minőségi és megfizethető összegű ablakcsere Kazincbarcika területén és környékén is elérhető. Mivel egy ilyen művelet hosszútávra szól, érdemes lehet inkább több időt tölteni a jó ár-érték arányú termékek és szolgáltatások felkutatásával, mintsem az első, gyanúsan jó áron kínálkozó ajánlatra lecsapni.

Persze mindig vannak jó akciók, de ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor általában az nem is igaz. A jól szigetelő és biztonságot nyújtó nyílászárókért persze nem kell irreálisan magas összegeket kifizetnie, mindössze a megfelelő szakemberhez kell fordulnia tanácsért, aki ismerteti Önnel a lehetőségeket. Az ablakvilagguru.hu szakemberei olyan szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére, mint a szaktanácsadás, az ajtó- és ablakcsere Kazincbarcika és még számos település környékén.

Ha már kattintott a fenti linkre, akkor biztosan észrevette, hogy az oldal mögött álló vállalat az egyedileg gyártott ablakokat és a bejárati ajtó méretre szabását javasolja. Igaz, ez kicsivel drágább, mint a standard, előre gyártott produktumok, azonban hosszútávon olcsóbban fog kijönni belőle. Ennek oka, hogy lényegesen kevesebb tömítő anyagot kell felhasználni a bejárati ajtó méretre szabott verziójánál, így kisebb az esélye annak is, hogy olyan anyag próbálja meg szigetelni a lakást, amelyik nem túl időtálló és az időjárási változásoknak sem áll ellen.

A purhabnak ugyanis megvan az a tulajdonsága, hogy az idő előrehaladásával porózussá válik, ennek következtében pedig a tömörsége, a térfogata és a szigetelési képessége is változik, ami a nyílászárók kilazulásához vezet. Ilyenkor keletkezik először csak a nagyon szeles napokon észrevehető szélcsatorna, ami hűti a lakást. A bejárati ajtó méretre készíttetése tehát nem kényelmi, hanem inkább szükséges megoldást jelent.