Az egyedi pólók végtelen tárháza.

Szponzorált tartalom

lánybúcsú póló minták

lánybúcsú póló minták

Régi álmom vált valóra, amikor beköltöztünk az első kertes házunkba. Mindig is panelban laktam, így igazi mese reggel volt, amikor elfogyasztottam a reggelimet a gangon, miközben a saját kis kertünkben gyönyörködtem. Számomra ez a két szinten kis házikó, egy igazi kacsalábon forgó palotának számított. Mivel a kishúgom hasonlóképpen vélekedett a dologról és ő is imádott nálunk hesszelni a kertben, megegyeztünk, hogy itt fogjuk tartani a közelgő lánybúcsúját. Ő maga mondta, hogy nem szeretne nagy felhajtást, inkább legyen egy meghitt kis összeröffenés, ahol családias hangulatban sütögetünk.

Persze nem avattuk bele minden részletbe, így például a hagyományos lánybúcsús feladatokról sem tudott. Mindemellett pedig beszereztünk néhány klasszikus ajándékot is, amit ilyenkor szokás adni, és szerettük volna azt is, ha lenne egy egyenpólónk is. Sajnos, ez a rész sokkal nehezebb volt eleinte, mint gondoltam, mert nagyon elvesztünk a lánybúcsú póló minták között. Rengeteg darabbal lehet találkozni az interneten, így nem is volt olyan nehéz elveszni a bőség zavarában. Már napok óta csak a lánybúcsú póló mintákat nézegettem, amikor a férjem ajánlotta, hogy nézzek fel a lolmarkt.hu oldalára.

Mivel Peti eléggé jártas az ilyen dolgokban, nem is értettem, hogy eddig miért nem kérdeztem meg. A lolmarkt.hu egy olyan webshop, ami elsősorban egyedi pólók készítésével foglalkozik. Rengeteg saját mintával rendelkeznek, a témák tárháza pedig végtelen. Összeszámoltam, közel 30 fő kategóriájuk van és még ezen belül is számtalan témában vannak póló minta ötletek. Teljesen elámultam ezen a kínálaton. Arról nem is beszélve, hogy valóban mind nagyon ötletes volt. Viszont, akinek ez mind nem elég, akkor nyugodtan küldhet nekik saját mintát, azzal is szívesen foglalkoznak, de abban is segítenek, hogy a fejedben lévő ötlet megvalósítsák. Azért ez eléggé király, nem?

Szóval miután vállalhatatlanul sok időt eltöltöttem azzal, hogy végig nézzem a kínálatot és olyan témákban is böngésszek, amihez semmi közöm (például a traktoros pólók), rátértem a lánybúcsú póló mintákra. A női póló kategórián belül a lánybúcsú fülre kell kattintani, és 16 különböző mintájú póló közül lehet válogatni. Voltak közöttük „tipikus” lánybúcsú póló minták és voltak valóban nagyon egyedi és ötletes darabok. Ez szerintem olyan, hogy kinek mi. Mármint tudjátok, mindig olyan pólót kell választani, ami passzol a menyasszony személyiségéhez. Mi egy olyan pólót választottunk Krisztinek, ahol egy lány áll a konyhában, a lába le van láncolva és a Game Over felirat van ráírva. Ez szerintem nagyon találó lesz, mivel mindig ezzel viccelődtünk, hogy most már be kell bizonyítania, hogy igazi háziasszony, nincs mese.

Ahogy mindegyik lánybúcsús póló, ez is 4490 forint volt, de mivel nekünk összesen 10 darab kellett ezért bőven átléptük a 10 ezer forintot, így nem kellett számolnunk a szállítási költséggel. 8 féle különböző színből lehetett választani, és mivel egyikünk se volt nagy rózsaszín fan, ezt el is vetettük. Krisztinek, mint menyasszony, fehéret rendeltünk, magunknak pedig pirosat. A méreteknél mindenkinek 1 számmal nagyobbat rendeltünk, mint amire általában szüksége van, ugyanis a lolmakrt.hu-nál a női pólók valamivel kisebbek, így jobbnak láttuk biztosra menni, hogy senkinek ne kelljen feszengenie a bulin. Amúgy, a lolmarkt.hu mérettáblázata alapján is mindenki jobban járt az 1 számmal nagyobb mérettel. Ezen az aloldalon nagyon jól, és érthetően le van vezetve, hogy kell méretet venni egy meglévő pólónk segítségével. Első pont lesz az „A” pont, ahol a nyak és a póló alja között távolságot kell lemérni, vagyis a póló leghosszabb pontját. Utána következik a „B” rész, ami a két hónalj közötti részt teszi ki. Ezzel a két számadattal pedig megtudod nézni, hogy melyik méretre van szükséged.

Ami még nagyon tetszett az oldalon, hogy a szállítási idő, mindössze 1-2 munkanap, sőt, ha még délelőtt 10-11 óra előtt adod le a rendelésed, akkor azt még aznap le is gyártják. De, egyébként a rendelő felületen azt is kiírják, hogy mi a várható kiszállítási dátum. Azért ezt jó tudni, hogy vannak még ilyen szolgáltatások, akikre számíthatsz, ha valami SOS dologról van szó.

A lolmarkt.hu a pólókon kívül még pulcsikat, szájmaszkokat, vászontáskákat és fém bögréket is készít. Utóbbiak tudjátok, azok a nagyon kis vagány retró bögrék, amiből, ha iszol, visszarepülsz az időben. Mivel utoljára kislánykoromban fogtam ilyet a kezemben, elkapott a hév, és azonnal tudtam, hogy egy ilyen is kelleni fog nekem. Egy fém bögre mindössze 2790 forint volt, így úgy döntöttem rögtön kettő fogok rendelni: egyet magamnak, egyet pedig a férjecskémnek, végül is az új reggeliző helyünkhöz, új bögre is dukál. Megmondom őszintén, a fém bögrék mintái még viccesebbek voltak, mint a póló minták, szerintem érdemes lenne erre is akkor hangsúlyt fektetni, mint a pólókra, bár ez csak az én véleményem.

Még így zárásként szeretnék veletek megosztani néhány érdekes és hasznos infót, amit mind a lolmarkt.hu gyakori kérdések oldalán tudtam meg.

Ilyen például az, hogy mi a teendő, ha a szállítás során meggyűrődik a pólón a minta, mert bizony ez is könnyen előfordulhat. Leginkább a nagyobb mintáknál jellemző, de bármekkora is legyen a minta, nem kell kétségbeesni, csak egy vasaló kell és egy sütőpapír. A lényeg, hogy a vaslót közepes fokozatra állítsd, semmiképpen sem a legmelegebbre, majd helyezd a sütőpapírt a mintára, és óvatosan próbáld kisimítani. Fokozottan ügyelj arra, hogy a vasaló forró felülete és a minta, ne érintkezzenek közvetlenül, mert akkor szinte 100%, hogy meg fog sérülni, ez pedig a jövőre nézve is igaz. Ami pedig a mosást illeti: tanácsos a pólókat kifordítva dobni a gépbe (ezzel is óvjuk a mintát), valamint kímélő fokozaton, nagyjából 30-40 fokon mosni őket. Mivel ezek a pólók prémium minőségű pamut anyagból készülnek, így, ha megfelelően bánunk velük, akkor még nagyon sokáig pólók fognak maradni, és nem fognak szétesni az első pár hordás után.

A minőségi ruhaanyag pedig minőségi mintát követel meg. Olyan tartós technikákat használnak, mint például digitális nyomtatás, de a flock, a solvent és a flex fólia is gyakori a lolmarkt.hu-nál.

Remélem érdekes volt a számotokra ez a kis bejegyzés, és tudjátok majd hasznosítani az itt olvasottakat. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a lolmarkt.hu oldalát, a lánybúcsús pólókat mindenki imádta, és már többen is kiszúrták az innen rendelt fém bögréket, így a baráti körömben már egyre többen rendeltek erről az oldalról. Ha esetleg nem szereted az online vásárlást, akkor is látogass el az oldalra, ugyanis az országban 12 ponton is elérhetőek, ezeket a helyeket pedig a főoldal legalján tudod lecsekkolni.

Legyen szép napotok!