A ZDT termékek kiváló minősége

Szponzorált tartalom

Egyedülálló technológia

Ez cég már nagyon régóta ismert arról, hogy kiváló pótkocsikat gyárt, a minőségi tervezésnek és anyaghasználatnak köszönhetően. Nem csoda, hogy egész Európában nagyon népszerűnek számítanak a ZDT pótkocsik.

Ezen kívül más mezőgazdasági eszközökkel is találkozhatunk ilyen márkajelzés alatt, de amelyek igazán jelentősnek számítanak, azok az egy-, illetve a kéttengelyes pótkocsik. Minden modell el van látva speciális gabona surrantóval, ami a hátfalon lett kialakítva. Az egész 12 V villamos rendszerrel működtethető és nem okoz gondot a ZDT modelleknek a 9 fokos leejtő sem.

Könnyedén felkapaszkodnak, még megpakolt állapotban is. A 25 km/h órás sebesség sem okoz gondot a használatuk közben. Ennek köszönhetően, a munka kellően gyors lesz, ami sokat számít a hatékonyság szempontjából.

A kéttengelyű ZDT pótkocsi egy nyitott alsó oldalfallal rendelkezik, ami kifolyó csúszdaként szolgál. Így egyszerűen és gyorsan megszabadulhat a rakományától, ami lehet gabona, istállótrágya vagy építkezési törmelék is. A ZDT Grand Super alváz sokoldalúsága abban rejlik, hogy számos felépítmény illeszthető rá.