LEGO Duplo a kisebb korosztálynak

Szponzorált tartalom

LEGO Duplo

Nem mindig egyszerű annak az eldöntése, hogy milyen ajándékot adjunk a kisebb gyerekeknek. Fontos, hogy ne legyen benne egyetlen kisméretű, lenyelhető darabka sem, mert ez akár fulladást is okozhat.

A LEGO Duplo kizárólag nagy építőelemeket rakott a csomagokba, tehát biztosan nem lesz vele ilyen probléma. A dobozain fel van tüntetve, hogy direkt a 2-5 éves korosztálynak készült. A színes, érdekes formájú részecskék könnyen megfoghatóak. A velük való játék során fejlődnek a finom-motorikus képességek.

Az sem jelent problémát, ha a kicsi földhöz vágja a LEGO Duplo kockáit, mert ezek egyáltalán nem sérülékenyek. A nagyobb méretüknek köszönhetően pedig nem kallódnak el. Többféle témában is sor kerülhet a megvásárlásukra. Kislányoknak és kisfiúknak való készletek is rendelhetőek a Kreatív Kocka weboldaláról.

A kreatív képességek fejlesztése sem ütközik akadályba, a megfelelő LEGO Duplo csomag megrendelésével. Lehetőség nyílik számvonat, egy adag sütemény vagy éppen repülőgép építésére egyaránt. A családi ház pedig az otthon melegét idézheti fel.