Kötésminták leírással a tradíciók alapján

Szponzorált tartalom

Kötésminták leírással

Hallott már valaha a Fair-szigetcsoportról? Az itteni kötési stílus igazán egyedülálló, ezért egyre nagyobb ismertségre tesz szert. A „200 színes Fair Isle kötésminta‟ című könyv pont erről a témáról szól.

A kötésminták leírással igen részletesek, tehát érdemes belefogni a tanulmányozásukba. Elsősorban azoknak a hölgyeknek fogja elnyerni a tetszését, akik imádják a tradíciókat és lelkesednek a klasszikus alkotások iránt. Egy kis gyakorlást követően, már nem ütközik akadályba a megvalósítás.

A Fonal Paradicsom weboldalán megtekinthető néhány oldal a kiadványból. Itt látható, hogy a kötésminták leírással tényleg szépek. A mintagyűjtemény gazdag, tehát lesz miből válogatni a pulóverek, kardigánok, sapkák és sálak elkészítésekor. Az északias stílus jól illik a tél hangulatához.

Az élénk, illetve a semleges színek remekül kombinálhatók egymással. Akár karácsonyi ajándékok elkészítésére is lehetőség nyílhat a kötésminták leírással használatának köszönhetően. Nem érdemes habozni a megrendeléssel, mert már csak néhány könyv van a készletben.