Idén is hosszú várakozási időre számítanak a gumisok

Szponzorált tartalom

Gumidirekt téli gumi

Minden autós tisztában van vele, hogy nem érdemes a téli gumi felrakását az utolsó pillanatra hagyni. Mégis sokan nem hallgatnak erre az intelemre és csak akkor mennek el a szakemberhez, ha már hosszú várakozási időt követően sikerülhet a csere. A Gumidirekt idén is arra számít, hogy az első fagyok idején sokan fognak időpontot kérni. A szakemberek rengeteget dolgoznak ebben az időben, hiszen tudják, hogy már életveszélyes lehet a nyári gumival való közlekedés.

Nem lehet elhallgatni azt sem, hogy a késői csere miatt sok koccanás, kicsúszás és más, súlyosabb baleset történik. A Gumidirekt szakértői azt mondják, hogy legkésőbb akkor kell felrakni a téli gumit, ha a napi átlaghőmérséklet 7 C alá csökken. Ekkor már nem biztosítanak elég jó tapadást a megkeményedő nyári abroncsok. A fékút is sokkal hosszabb lehet. Ez nemcsak a vezető és az utasai szempontjából jelent felelőtlenséget, mert a hanyagság miatt a vétlen autósok, kerékpárosok vagy gyalogosok is pórul járhatnak.

Ennek következtében, a Gumidirekt igyekszik minél hamarabb időpontot adni az autósoknak. A felrakott téli gumi sokkal rugalmasabb, mint a nyári társa. Remek kialakítással rendelkezik, ezért hatékonyabban tudja elvezetni az esővizet és a megolvadt havat. A rajta lévő mélyedések sokkal mélyebbek és szélesebbek. Így nincs olyan hatalmas kockázata a nagyobb kanyarokban való kicsúszásnak sem. A Gumidirekt szakértői szerint, sokkal nagyobb biztonságban érezhetik magukat azok az autósok, akik időben rászánják magukat a cserére. Nem kell sok időt szánni rá, hiszen a profik képesek igen gyorsan dolgozni.

Remekül rögzítik a téli gumikat a helyükre, ezért nem kell tartani a balesetektől. A szolgáltatásért cserébe korrekt árat kell fizetni. A díjszabás megtekinthető a Gumidirekt honlapján. Lehetőség nyílik kiváló minőségű, defekttűrő gumik megvásárlására is. Érdemes még most időpontot kérni, mert később már mindenhol hatalmas sorok lesznek. Persze nem egyszerű rászánni az időt erre, de a biztonság érdekében mégis megéri!

Tagged with: